Junkfood på tallerkenen i dag, men kan i hvert fall skilte med hjemmelagde grove hamburgerbrød uten melk, for småen har fått melkeallergi :(
Her er oppskriften:
3 dl lunkent vann og 50 g gjær blandes
Tilsett 1/4 dl olje
Tilsett 7,5 dl mel(jeg erstattet halvparten av hvetemelet med sammalt hvete og kruskakli, bare fantasien setter grenser her)
Og 1/2 ts salt
Eltet i kjøkkenmaskin og hevet i 30 minutter.
Formet til åtte boller, trykket de flat og hevet de litt til(45 min for de som har tolmodighet)
Penslet med vann.
Stekte de på 225 grader i ca 10 min, mer eller mindre alt ettersom om hvor god ovn du har:)
Kan også selvsagt formes til hotdogsbrød også.
Voila!
Idè hentet fra UtenMelk.no
Hvor er denne tomten da? Utrolig morsomt at dere skal bygge!
SvarSlettKleppestø, rett ovenfor Helsetunet.
SvarSlett