torsdag 31. mars 2011

Ny blogg!

Hei!
Var ikke fornøyd med min første blogg så lagde meg likegodt en ny konto som jeg synes var mye bedre og lettere å jobbe med :D

Sigdal Kjøkken

I dag har vi vært på Sigdal i Kanalveien. Vi fikk se kjøkkenet vårt i virkeligheten og ikke minst benkeplaten som vår kundekonsulent hadde valgt ut. Den var bare helt nydelig, driv-ved heter den. Vi valgte krom knotter til skapene og krom håndtak til skuffene. Kjøkkenet blir mye bedre enn først tegnet, med skap langs hele langsiden og sittebenk under vinduene i front. Det blir bare så nydelig. Ser for meg bord med drivved-plate og ben i kryss. Og selvsagt industrilamper over!
Kan nesten ikke vente til tegningene kommer i neste uke.
Men når det kommer til baderom så gruer jeg meg noe helt hinsides. Jeg har ikke kommet over et baderom jeg liker. Da tenker jeg på møblement da. Alt er så glatt, og kantete... Og flisemessig så er det jo så mye å velge i. Klarer ikke bestemme meg for om jeg skal ha svart og hvitt, grått og hvitt,store, små, kvadratiske eller avlange fliser...Mønster, ikke mønster... Det blir nok noen runder på flisesentrene  ja!
Nei, vi får håpe vi får klarsignal i sommer så RH kan begynne å stelle i stand tomten vår...I Can`t wait!
Fortsatt god helg!



Plantegningene!

Huset er arkitekttegnet og ikke likt noe annet. Tomten er bratt og smal så dette måtte til.
Kjøkkenløsningen valgte vi egentlig som lukket men ombestente oss og vi er glad for det.
Den blir nå åpen men allikevel litt rundt hjørnet.
Kjøkkenet vi har valgt er fra Sigdal og heter Herregård Palett i hvit utførelse med sprosser i krys og "halv" grueløsning. Ellers har vi ikke kommet så langt i videre planlegging av interiør da søknaden om byggetillatelse nettopp er levert og hvem vet, kanskje kommunen sier nei? Det får vi vite om 3 måneder:)